Termeni și Conditii

Toti utilizatorii Site-ului se obliga sa respecte prezentele conditii pentru utilizarea Site-ului.
Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de Site sau a continutului Site-ului, in orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare.
pensiuneasaralux.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului in orice moment, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre dumneavoastra daca veti continua sa folositi
Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor pe Site, dupa notificarea in prealabil, in mod vizibil, cu privire la faptul ca prezentii Termeni si Conditii au fost actualizati.
Dumneavoastra si Larus Mar SRL . sunteti contractori independenti si nicio agentie, parteneriat, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin utilizarea Site-ului.
Prin utilizarea de catre dumneavoastra a Siteului, pot fi colectate urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa IP, data si ora la care s-a accesat acest Site, precum si datele best place to buy testosterone cypionate cuprinse in CV-uri.
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor si ulterior pe durata termenului de prescriptie aplicabil.
Dupa incheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime in masura in care va fi necesara utilizarea acestora in scopuri de cercetare stiintifica sau statistica.
Retineti faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Politici de anulare şi plată în avans

Clientului I se solicita un avans in valoare de 30% din valoarea sejurului rezervat. Valoarea avansului nu poate fi mai mic de contravaloarea primei nopti de cazare din sejur. Plata avansului poate fi efectuata prin virament bancar, card virtual, card bancar, card vacanta, tichete de vacanta sau numerar. Diferenta se va achita la cazare acceptandu-se aceleasi metode de plata enumerate anterior.

Orice modificare / anulare sejur poate fi efectuata gratuit cu cel mult 14 zile inainte de inceperea sejurului.
Dupa acest termen pot fi percepute penalitati de valoarea avansului achitat.
In caz de neprezentare (NO SHOW) se va percepe o penalizare de valoarea avansului incasat.

In caz de forta majora (lockdown, restrictii circulatie, imbolnavire COVID, calamitati) sejurul poate fi relocat de comun acord cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la aparitia starii de forta majora.

Leave a Comment